About us - Peter V Company

Het bureau

Onbevreesd en met de juiste creatieve passie worden wij graag bestempeld als dwarsliggers van de nieuwe wereld.Wij zijn geen traditioneel grafisch bureau. Dat zullen we ook nooit worden. Spraakmakend, vernieuwend en verfrissend zijn de woorden waar Peter V Company op leunt om geloofwaardig te kunnen blijven in de toekomst!

Werkwijze

Wij vertrouwen erop dat ontwikkeling in samenwerking met onze klanten, leidt tot het allerbeste resultaat.Op een betere en meer respectvolle manier dan ze van andere designers gewend zijn. Ons werk is op deze manier unieker en opmerkelijker.”Door de ogen van de klant” is bij Peter V Company een waardevolle opmerking.

Uitdaging

Geobsedeerd door creatieve ideeën kunnen wij niet anders dan unieke ontwerpen tot leven brengen.Omarm veranderingen op een onweerstaanbaar manier, met de durf een uitdaging te trotseren. 


Responsive webdesign

Buitenproportioneel  is niet gewenst, daarom zijn al onze websites voorzien van responsive webdesign. Of u nu op het toilet zit met een smartphone of tablet,achter de pc, de website schaalt mee met het device en is overal goed leesbaar. Kwaliteit die verwacht mag worden van ons. Niet overal vanzelfsprekend, bij Peter V Company wel.

Huisstijl

Wij denken niet in kaders, zijn flexibel, buigen soepel mee met de visie van onze klanten. Peter V Company ontwerpt huisstijlen die gesneden zijn als een maatpak. Uw nieuwe logo,briefpapier en visitekaartjes staan als een huis,mogen gezien worden. De uitstraling die u zoekt creeren wij

Print Design

Eenmaal bedacht moet het er zijn. Wij bij Peter V Company werken snel want wij begrijpen dat de wereld hard draait. Daarom garanderen wij dat onze ontwerpen voor uw drukwerk binnen 72 uur ter goedkeuring aangeboden worden. Onze ideeen zijn uw oplossingen

BACK TO HOME